Carrière

Carrière

Topline zoekt een gedreven en enthousiaste analist

Vacature Topline analist

Als analist ondersteun je klanten van Topline bij het behalen van hun commerciële doelstellingen. Je voert onderzoek uit, schrijft mee aan account- en campagneplannen en je controleert datalijsten. Daarnaast ben je heel hands-on actief; door gericht schriftelijk en telefonisch contact te leggen met managers en directeuren. Dit doe je op een vriendelijke, doortastende en professionele wijze.

Je werkt tegelijkertijd voor verschillende klanten aan diverse projecten. Hierdoor doe je in korte tijd veel ervaring op met commercie op het hoogste niveau. De organisaties waar Topline voor werkt zijn professionele dienstverleners, zoals grote adviesbureaus, advocatenkantoren en IT bedrijven. Je gaat deze organisaties helpen om nieuwe business te ontwikkelen, door heel gericht relaties op te bouwen en leads te genereren. Deze organisaties waarderen Topline om de zorgvuldigheid en kwaliteit die steeds in elk contact wordt nagestreefd. Van belang is dus dat je zorgvuldig en vriendelijk te werk gaat, en tegelijk vasthoudend en doortastend toewerkt naar resultaten.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een commerciële starter (circa 0-2 jaar werkervaring), met een afgeronde hbo of wo opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of commerciële economie. Je hebt affiniteit met onze markten. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

-doorzettingsvermogen en discipline

-communicatief vaardig

-flair en enthousiasme

-zorgvuldig en nauwkeurig

-resultaatgericht

Wij bieden

Wij bieden een baan waarbij je in korte tijd zeer veel ervaring op kan doen met het hoogste niveau van sales en commercie. Een marktconform basissalaris kan je aanvullen met een prestatie gerelateerde beloning. Afhankelijk van je functioneren, kan je beloning behoorlijk oplopen.

In eerste instantie bieden wij een jaarcontract. Bij wederzijdse tevredenheid is het onze intentie deze daarna om te zetten in een vast contract.

Neem contact op met Arjan Hovinga (06 51 77 62 96 /arjan@topline.nl) voor meer informatie. Aan hem kun je ook je sollicitatie (voorzien van motivatie en curriculum vitea) richten.