Persbericht Oprichting Topline

Persbericht Oprichting Topline

Nieuw bedrijf helpt zakelijke dienstverleners met het realiseren van hun commerciële doelstellingen

Onlangs is Topline opgericht, een bureau dat zakelijke dienstverleners helpt om hun commerciële doelstellingen te realiseren. De naam Topline is een verwijzing naar de bovenste regel van de resultatenrekening, waarmee de omzet van een onderneming wordt aangeduid. En dat maakt meteen duidelijk wat dit nieuwe bedrijf voor zijn klanten doet: omzetgroei realiseren. Professionele B2B bedrijven, zoals adviesbureaus, opleiders, IT-bedrijven en juridische dienstverleners kunnen Topline inschakelen om hun commerciële slagkracht te vergroten.

Arjan Hovinga is oprichter en directeur van Topline. Hij was eerder werkzaam als manager business development bij Twynstra Gudde en als investment manager bij een venture capitalist. “Voor veel zakelijke dienstverleners staan 2014 en -15 in het teken van groei. Na jaren van crisis is het tijd om weer vooruit te kijken en nieuwe proposities op de markt te brengen. Cruciale jaren, waarin commercieel succes van groot belang is.” aldus Arjan Hovinga.

Topline helpt bedrijven met marktanalyse, propositieontwikkeling, leadgeneratie (afspraken) en interim commercieel management. Veel professionals, zoals organisatieadviseurs of IT-specialisten, lopen niet direct warm voor acquisitie. Toch is het essentieel en dat is precies het gat waar Topline in springt. Het in de markt zetten van zakelijke diensten is iets heel anders dan het verkopen van rechttoe-rechtaan producten. Het draait om relaties, mensen, vertrouwen en inhoud. Vanaf nu kunnen bedrijven zich op deze aspecten laten bijstaan door experts die niets liever doen dan dat: acquisitie op het hoogste professionele niveau.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.topline.nl of contact opnemen met Arjan Hovinga: arjan@topline.nl / 06-51776296