Topline

Topline

De bovenste regel van de resultatenrekening, oftewel de omzet, wordt in het Engels ook wel topline genoemd. En dat maakt meteen duidelijk wat wij doen; namelijk uw omzet vergroten. Topline helpt (B2B) bedrijven om effectiever te zijn op het gebied van sales en marketing en vergroot uw commerciële slagkracht.

Aantoonbare omzetgroei door:

Dit levert niet alleen een volle pijplijn op, maar ook vertrouwen en een aanpak waarmee uw organisatie het ingeslagen pad verder voort zet. Op die manier realiseren we samen blijvende groei van uw topline.

Foto Arjan HovingaArjan Hovinga is oprichter van Topline. Hij studeerde bedrijfskunde en heeft ervaring opgedaan als business development manager van een gerenommeerd adviesbureau. Hier was hij verantwoordelijk voor de acquisitie en delivery van grote adviesopdrachten bij corporates en overheden. Daarnaast heeft hij als investment manager bij een private equity fondsmanager verschillende succesvolle bedrijven begeleid in hun groei. In zijn laatste opdracht was hij actief als interim commercieel manager van een middelgrote software onderneming, gericht op de verzekeringsbranche.