Topline

Topline

De bovenste regel van de resultatenrekening, oftewel de omzet, wordt in het Engels ook wel topline genoemd. En dat maakt meteen duidelijk wat wij doen; namelijk uw omzet vergroten. Topline helpt bedrijven om effectiever te zijn op het gebied van sales en acquisitie en vergroot hun commerciële slagkracht.

Voor professionele dienstverleners draait acquisitie om het zorgvuldig opbouwen van een relatienetwerk en het winnen van vertrouwen. Agressieve hard selling past hier niet bij. Toch is het wel degelijk mogelijk om op een planmatige manier consequent te werken aan een goed gevulde pijplijn van opdrachten en leads. Topline ontwikkelde een aanpak, speciaal voor zakelijke dienstverleners.

Wij hebben uitgebreide ervaring met acquisitie en sales van onder meer de volgende vormen van dienstverlening: organisatieadvies, juridische dienstverlenging, financiële dienstverlening en ICT. Topline geeft een boost aan de commerciële resultaten door organisaties werk uit handen te nemen en door een gedegen en resultaatgerichte werkwijze.

Dit levert u niet alleen een volle pijplijn op, maar ook vertrouwen en een aanpak waarmee uw organisatie het ingeslagen pad verder voort zet. Op die manier realiseren wij blijvende groei van uw topline.

Foto Arjan HovingaArjan Hovinga is oprichter van Topline. Hij studeerde bedrijfskunde en heeft ervaring opgedaan als business development manager van een gerenommeerd adviesbureau. Hier was hij verantwoordelijk voor de acquisitie en delivery van grote adviesopdrachten bij corporates en overheden. Daarnaast heeft hij als investment manager bij een private equity fondsmanager verschillende succesvolle bedrijven begeleid in hun groei. Op dit moment is hij actief als interim commercieel manager van een middelgrote software onderneming, gericht op de verzekeringsbranche.